Personalitöö ja dokumendihalduse infokiri vol 2

Head kolleegid!

Teie ees on HTM haldusala personalitöö ja dokumendihalduse värske infokiri, mida otsustasime nüüd hakata andma välja blogi-vormis. See võimaldab kõikidel  huvilistel lisada omapoolseid ettepanekuid ja kommentaare ning vajadusel tõstatada ka uusi teemasid, mis lähemat käsitlemist nõuavad.

Käesolevast aastast liitus HTM  personaliosakonnaga ministeeriumi dokumendihalduse meeskond. Seega sisaldavad lisaks personaliteemadele meie edaspidised infokirjad ka dokumendihalduse ja sekretäritööga seotud materjale.

Värskes infokirjas, mis kannab numbrit 2, anname ülevaate haldusala olulisematest personalinäitajatest, tutvustame ministeeriumi valiku ja värbamise uut korda, selgitame hea haldusakti koostamise nippe, korrastame koos paberarhiive ning räägime elektroonilisest dokumendihaldusest. Samuti saab infot, kuidas kontrollida koolitusasutuse vastavust täiskasvanute koolituse seaduses sätestatud nõuetele.

Uued infokillud püüame kokku panna juba lähiajal.

Seniks kaunist saabuvat suve soovides

HTM personali- ja dokumendihalduse osakond

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga