Personalitöö ja asjaajamise valdkonna juhendmaterjalid HTM haldusala koolidele

Käesoleva aasta veebruarikuus valmisid ministeeriumi ekspertide ühistööna personalitöö ja asjaajamise juhendmaterjalid, mis on mõeldud abistama meie koole korrastamaks vastavaid asutusesiseseid regulatsioone.

Loodame, et koostatud materjalidest on teile tõesti kasu, kuid täiendavate küsimuste korral pöörduge julgesti HTMi ekspertide poole, kes materjalide koostamisse panustasid: jurist Ragne Tsäkko, andmekaitse peaspetsialist Ingrid Lehto, haldusala dokumendihalduse koordinaator Mait Kask, IT-taristu ja infoturbe juht Risto Rahu ning haldusala personalitöö koordinaator Karit Eensoo.

Juhendmaterjalid leiate siit:

Karti Eensoo, peaekspert, haldusala personalitöö koordinaator

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga